top of page

Over ons

Wil je meer weten over Messcherp Catering. Lees dan snel verder en volg ons ook via social media.

Messcherp Catering

Over Messcherp Catering

Al ruim 12 jaar werken we met veel passie op mooie, bijzondere, feestelijke en gezellige locaties. Messcherp Catering levert catering op maat. Wij maken jouw dromen waar en dragen er zorg voor dat jouw wensen in vervulling gaan.

 

Van een chique diner in jouw eigen eetkamer tot aan een feestelijke verjaardag met streetfood hapjes uit de foodtruck. Niks is te gek!

 

In onze gerechten werken wij zoveel mogelijk met seizoen- en streekproducten. Alle menu's worden in overleg en compleet naar jou wens samengesteld. We laten je graag genieten van bijzondere smaakcombinaties en verrassende en vernieuwende gerechten waarmee we de zintuigen prikkelen.

chef mark messcherp catering

Chef Mark

''Mijn naam is Mark Horsten (35), chef-kok en eigenaar van de Stadskantien, Mr. Gusto en Messcherp Catering. Koken is mijn passie, al 20 jaar beoefen ik mijn vak en ik geniet, elke dag! Koken is voor mij een feestje. Het is het leukste wat er is. Je kan experimenteren met heel veel ingrediënten en op deze manier de mooiste smaken bij elkaar brengen. 

 

Ik haal er de meeste voldoening uit als ik mijn gasten zie genieten. Ik ben dol op mijn werk en laat je graag mee genieten van het moois dat ik samen met mijn team voor je bereid.

 

Mag ik binnenkort koken op jouw speciale gelegenheid? Laten we snel kennismaken.

Chef mark messcherp catering
bottom of page